Tab vægt med Lipo & Lipo-Opløs

En chokerende tendens har fundet sted i Amerika i de seneste år: en stigning i overvægtige og overvægtige mennesker. Du har måske indset nu, at fedme fortsat er en førende dødsårsag i Amerika. Usa’s befolkning er ved at miste deres fysiske appel som fastfood er blevet en standard del af vores samfund.

Efterhånden som folk bliver større, er deres helbred også i tilbagegang. En stigning i kropsfedt vil påvirke en persons generelle helbred negativt. Disse fødeindtagelser er langt højere end hvad kroppen kræver. Ekstra fede fødevarer er en stor bidragyder til stigningen i kropsfedt. Dette gør folk mere overvægtige. Det kan være svært at gå, løbe og gå godt, når dette sker.

Størstedelen af befolkningen træffer nu den beslutning, at de ønsker at tabe sig naturligt. Naturligt vægttab kan opnås med den rigtige kost og ordentlig motion.

Hvad er Lipodissolve? Også kendt som lipodissolve og lipodissolve

En simpel blanding af naturlige olier og lecithin kan injiceres i mesodermen, det midterste lag af huden, der er ansvarlig for fedtakkumulering. Kroppens fede lag nedbrydes af lecithin.

For at få de bedste resultater fremstilles lipodissolve blandingen. Disse injektioner kan udføres i grupper på tre. Patienten vil anvende blandingen på de udpegede områder i en gruppe. En anden patient anvender blandingen til et andet område. Din læge vil lede dig til at behandle området. Du bør ikke blande den kemiske kombination mere end en gang om ugen for at forhindre sekundær infektion eller vævsskader.

Hver person, der har gennemgået lipo-opløse vil have deres egen genopretningsplan. Behandlingen udføres generelt tre gange om ugen. Proceduren kan tage alt fra 20 minutter op til fire timer afhængigt af den hastighed, hvormed patienten heler.

Du kan se resultaterne næsten med det samme. De fleste patienter mister mellem 6 og 15 inches per session. Fordi hvert område har sine egne ender, den måde, at kroppen nedbryder fedt er forskellig for hver enkelt. Lipo-opløse behandlinger kan tage alt fra flere uger op til flere måneder, afhængigt af antallet af behandlinger.

Efter proceduren

For at reducere risikoen for cellulite spredning, patienter bør plaske blandingen i varmt vand. Patienter bør også bære tøj, der giver mulighed for maksimal sved. Hydrering er afgørende for at flytte bindevævsblandingen og holde den flydende.

Når det er gradueret fra maven ind i cirkulationssystemet, forbliver løgnehistorien i kroppen i flere dage. For de første par uger, vil de fleste patienter skal begrænses i deres kost. Normale spisevaner kan dog genoptages efter dette tidspunkt. Du bliver nødt til at begrænse din kost for at undgå rebound fra det område, hvor injektionen blev udført.

Det er vigtigt, at patienterne føler sig positive over for deres helbredelse og stoppe enhver slankekure slaphed. Fad slankekure anbefales ikke til patienter, da de tilbyder midlertidige løsninger. Patienterne skal sikre, at de hydrerer ordentligt og ikke motionerer i mindst en uge efter operationen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *