Herre Fashion 101 – Slips

Det synes den ultimative mandlige luksus skræmmende en helt ny slips. Desværre er det ikke en sand afspejling af modeverdenen i dag, efter at alle farver har taget op en ny dimensioner. Mode taler frem fra dristige billboards og cur readings taler højere end nogensinde: ‘Bær denne farver til sommeren! Selv som klumper i mænds slips samlinger silkebløde figurer kommer i midten af sommeren og omhyggelig sans for detaljer er smigrende, iført et slips alligevel ikke så silkeagtig.

Dette er dog en umulig Necktie-ansættelsesguide til midaldrende mænd, den fortæller hvorfor og hvordan man køber bundtet af funktionelt tøj, der er nødvendigt for at skabe et langstrakt udseende, når man handler efter et slips.

Materiale

Denne guide antager altid et bomuldsbånd. Slips materiale kan nævnes, men i sidste ende-den geniale beslutning er en helt naturlig en. Selv hvis du foretrækker en silke slips, for de bedste resultater afprøve en polyester blanding i nakken området.

Bomuld slips:

Bomuld blandinger er fremstillet med større raffinement i dag – med overlegen tråd tæller og selvlåsende egenskaber – end nogen naturlig fiber. Disse stoffer producerer også med langt større styrke og holdbarhed end almindelig uld eller flannel, når de er våde. stolt lavet med økologisk bomuld, disse top-of-the-line fibre er stærkere end de fleste andre fibre, som drastisk eliminerer allergiske problemer. Syntetisk bomuld er ikke bare selvlåsende, når det bliver vådt; den vælger også den korrekte størrelse knude, når den skal vikles rundt om en krone (den selvlåsende spids kan skubbes hele vejen gennem stoffet ved at trække slipset oprejst og ud gennem knuden). Dette giver større holdbarhed og integritet. En anden observation, som du vil observere: bomuld rynker langt mindre end silke. Det er også hypo-allergifremkaldende og meget let gør det muligt for slips til at bevæge sig frit og lydløst med bæreren. Endelig er bomuldsrynker mindre end silke også en erklæring for uforlignelig komfort.

Silke slips:

Selvom silke altid vil have en særskilt plads i realm af finere bånd, skal du overveje, at den dårlige kvalitet, den kommer med, ikke længere er et problem. Faktisk begynder smukke silkeblandinger at have samme kvalitet som deres halstørklæde kolleger. Den eneste forskel er, at silkes indbyggere er Ekstremiteter, der kommer fra fåre procent af genetik. Og for at være mere grundig kan silke blandes med et større antal fibre, hvilket giver mere fleksibilitet til designeren i at skabe et afbalanceret silkehals.6. Polyester:

Polyester slips kan ikke bogstaveligt gøre op med slankere slips, men de kræver, at bæreren tage større omhu, når iført en. Hovedargumentet er, at en polyester slips langt overstiger den normale bomuld slips (og otherorneas) i form af slibende modstand og farve hurtighed. Nogle producenter kan hævde, at en polyester slips er stadig en væsentlig tilføjelse til en mands corporate eller professionelle garderobe; Der er dog et meget slankt udvalg af polyesterbånd, hvilket betyder, at du stadig vil tilbyde et meget begrænset udvalg til forbrugerne.

Designer slips:

I en verden af designer label bånd, igen, er der en meget subtil forskel mellem en ‘High Street’ slips og en ‘designer’ slips – sidstnævnte meget billigere, men næsten usynlig. Faktisk er den meget lave pris ofte et salgsargument for tee shirt-fremstillingsindustrien End consumers, da de leder efter det hurtigste afkast og ikke nødvendigvis den bedste kvalitet.7. Slutbrugere vil kun have det, de vil have, og hvis designeren kan levere det, hvad er der så galt med deres brand?

Så for at besvare det oprindelige spørgsmål er bånd bestemt vigtige, for de repræsenterer det ultimative inden for fleksibilitet og i kategorierne silkebånd – frem for alt andet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *