Sådan vælger du den bedste Bichon Frise Hvalp

Mange familier er nødt til at vælge mellem en hvalp eller en ældre hund. Bichon Frises er en blanding mellem en Barbet spaniel vand spaniel (puddelhund) og en Barbet puddelhund. Temperamentet hos disse hunde er i høj grad en Barbet-blanding. Selv om de ikke kaste, de har brug for at blive regelmæssigt groomed og bør aldrig betragtes som en indendørs hund.

Bichon Frises har mange fejl. Hvis den vælges korrekt, kan Bichon Frise-hunden gøre et fremragende familiedyr. Selvom temperamenter kan variere mellem mænd eller kvinder, er begge hunde aktive og glade. Begge kan være tolerante over for andre dyr og er godt hærdede. Begge er underholdende og underholdende, og de gør store vagthunde.

De lever en lang forventet levetid på omkring 15 år. De eneste store sundhedsmæssige problemer, de måtte have, er Addisons sygdom og lymfom. Bichon Frise hvalpe bør kontrolleres for hjerteorm mellem 14-18 uger. Derefter vil de blive dewormed efter behov.

Bichon Frises er en sund race. De er nemme at træne. De kan udvikle grå stær og luksuriøse patellas. De lever i gennemsnit 12 år. Selvom mider ikke er almindelige hos en krøllet pelset hund, udvikler de dem lejlighedsvis. Bichon Frises kræver god tandpleje.

Bichon Frises er store vagthunde. Hvis du tænker på at få en, men er bekymret for deres evne til at være for aktiv for børn, eller ikke lide dem, kan du overveje dette: De bliver ikke aggressive eller alt for ængstelige, men de vil advare dig om ubudne gæster ved gøen. De vil gø på ubudne gæster til at advare dem, ligesom en vagthund.

Bichon Frises er en dejlig race. De gør store kæledyr og de kvindelige Bichon Frises er vidunderlige at arbejde sammen med. Hun er glad, veluddannet og behagelig. Hun nyder at være klovn og er meget professionel. Men hun elsker også at have det sjovt og hænge ud med mennesker og være blid.

Bichon Frises er også allergivenlige, hvilket gør dem gode til allergikere. Da hun er meget skrøbelig og lille, anbefales denne Bichon Frise ikke at blive brugt med børn under 3 år. Men hun er et godt valg for seniorer, da hun er meget trainable.

Bichon Frises er loyale og kærlige familiehunde. De har også brug for en masse motion og mental stimulation. Hun vil være mest hjemme med nogen, der kan lege med hende.

Bichon Frise, der er en lille hund, kræver, at hun modtager kritisk pleje og fordøjelseskanalsygdom (CTD) hvert halve år.

Husk, at Bichon Frises kan være udfordrende kæledyr og har brug for omfattende træning.

Bichon Frises er meget intelligente, trainable og afbalancerede hunde.

Hendes frakke skal vedligeholdes regelmæssigt, så du bliver nødt til at få en hundebørste til hende og en klipper til din hund. Hendes negle skal trimmes cirka en gang om måneden. Mindst to gange om året er ideel til at holde din hund glad.

Bichon Frises er slankere hunde end andre. Hendes franske familie er fra Frankrig, og hendes navn står for Flower of Plenty. Bichon Friseis en selvsikker og modig hund. Hendes intelligens er fantastisk. Smuk, på 22,5 inches høj og 7 og ansvarligt, hun vejer i på 7 pounds.

Det er nemt at housetrain en Bichon Frise, fordi hun er så intelligent. Følg vejledningen nedenfor for at gøre det nemmere.

Folk, der hævder at elske hunde er mere tilbøjelige til at hade at have deres hund housebroken. Dette gør ikke din hund dårlig, men det betyder, at du ikke behøver at. Det er aldrig for sent at træne dit kæledyr, og Bichon Frise synes ikke at være en undtagelse. Når han ved, hvordan man kommer dertil, er det nemmere. Hvis de laver et par fejl, kan det blive svært for dem at kontrollere. Når du huser din hund, skal du undgå disse almindelige fejl:

1.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *