Kreditkortsaldo

Mange kreditkortselskaber tilbyder en øjeblikkelig online beslutning. Det betyder, at du kun behøver at ansøge elektronisk. Hvis det godkendes, vil dit kort være blevet sendt til dig i 10 dage eller mindre.

Disse kort er beregnet til at hjælpe folk med at etablere eller genetablere kredit. Den bank, der udsteder kreditkortet, tildeler dem ikke. Du er ikke indgået, og de fleste banker forventer at se mange års gode betalinger i din kredit-fil. Over tid vil din kredit score forbedres, åbne døre til bedre og lavere priser for fremtidige kredit.

Afhængigt af den type kort, du vælger, vil forespørgsler på din kreditrapport skade din kredit score. Hvis du spørger en långiver, hvis de kan øge din kreditmaksimum uden at øge din ÅOP de vil sandsynligvis svare ja. Men denne rev ting om at være “købt” eller “tabt” vil gå imod din kredit score.

Du kan også blive ramt med et overtræksgebyr. Overtræk ikke din checkkonto med overtræksgebyrer. Mens en bank kan opkræve mange gebyrer eller nægte dig en konto på de vilkår, du er villig til at betale, har du brug for et kort til nødsituationer såsom automatisk reparation eller akut lægehjælp. Banken skal bruge din underskrift for at godkende transaktionen. Og når du har kortet i tegnebogen eller pungen, så glem det ikke!

Mange kort har udvidet garantier på merchandise, i tilfælde af tyveri eller brud på udstyr. Du bør kontrollere og se, om du kan få disse udvidede garantier på de varer, du køber. Men vær forsigtig. Dette er en faldgrube mange mennesker falder i, ofte fordi det lyder for godt til at være sandt. Vidste du for eksempel, at hvis du bliver ramt af en automatisk nedbrudsgaranti, kan din politik dække omkostningerne ved en ny udskiftningsdel, ikke en reparation?

Omkostningerne dækkes normalt ikke af den udvidede garanti. Men hvis det er fastslået, at det er en dublet det tæller mod din gode kredit. De fleste banker har en klausul i deres politikker, der dækker omkostningerne ved en ny del, hvis det er bestemt af forsikringsgaranten at være en kopi. I nogle tilfælde dækker udvidede garantier kun nye reservedele. Dette gælder især med nye elektronisk købte varer, likechie anstrengende udstyr pludselig fundet, der ikke virker som lovet. Hvis du er på udkig efter udvidede garantier specifikt for nye køb, kan du prøve at bruge et kreditkort, der vil betale dig kontant tilbage for dit køb. Alle forsikrer du kan sprede betalinger ud over året for at sikre, at du ikke mister penge, kan du bede kortselskabet til at oprette betalinger i flere måneder i forvejen, hvis du har dårlig kredit. På denne måde undgår du at skulle finansiere varen, indtil den blev betalt fuldt ud. Vær forsigtig, selv om. Læs alt det med småt, fordi nye indkøb normalt kun kan betales over tolv måneder. Nogle kort giver dig mulighed for at finansiere en ny vare, hvis den betales på forhånd, men derefter vil opladning af den nye vare udslette dine betalinger. Nu skal du finansiere køb for at få finansiering, og derefter komme med pengene til at betale dit køb på de finansierede betalinger.

Der er forskel på at købe nye og få udført reparationer. Nye varer vil generelt koste mere på grund af den tidligere beskrevne tolv måneders ekstra-vedlæggende garanti. Det siger sig selv, at de nye poster er normalt blå, som i theounds af garantier. Det er svært at finde eller sammenligne priser mellem forskellige butikker, når du har brug for at sammenligne lignende produkter.

Pas på ikke at betale for meget på dit kreditkort. Se på de gebyropgørelser, du har hver måned, og sammenlign dem med dine kvitteringer eller endda på onlineopgørelser. Hvis du er chokeret over forskellen, siger, en ekstra $ 20 – $ 40, så ved, at du over-pay. På denne sats, hvis du har tjent $ 50 per uge, og hver uge du betaler dette kort, det ender med at tage dig to og et halvt år og $ 2.000 i renteudgifter til at tilbagebetale. Det samme scenario med kun at betale $ 20 om ugen, ville kun tage dig et og et kvart år til at betale dette kort, ikke $ 2.000.

Det anbefales, at dit kreditkort balance være mindst 70-75% betalt. Kreditkortselskaberne rapporterer heldigvis dette til kreditbureauerne, hvilket igen hjælper din kreditscore. Hvis du har de nødvendige midler til rådighed, så kan du gøre dit bedste for at betale kortet. Hvis du stadig har en restsaldo, skal du gøre dit bedste for enten at betale saldoen eller refinansiere dit køb for at få lavere månedlige betalinger. Hvis du ikke er i stand til at gøre dette, kan du prøve at stole på nogle af kreditkortfunktionerne for at hjælpe dig. Her er nogle af de hurtigste muligheder:

Kreditkort balance overførsler-Selv om dette gør sænke renten på den kredit, du bærer, skal du stadig foretage månedlige betalinger til kreditkortselskabet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *