Smukke Macaulay jord i Tasmanien

Macaulay Island ligger ud for Cape Wickham på den tasmanske kyst. Det er både den største og mest folkerige ø på De Kanariske Øer og det nordøstlige Grækenland. FN opførte øen som en verdensarv i 2011.

Øen har en usædvanlig form. Det er omtrent på størrelse med en enorm kegle. Det måler cirka en fjerdedel af en hektar fra nord til syd. Den måler 5 km fra nord til syd og er over 10 km bred. Længden af hver bank er ca. 800 km. Tasman channel er en 100 kilometer lang kyststrækning, der løber rundt om øen. Dette område er også kendt som Notley’s Basin. I stedet for koralrev består dette hav af muddersten.

Lavafelterne, der strækker sig 25 kilometer rundt om øen, er det, der gør det muligt at nå den. Geologer mener, at dette område har oprindelsen til et gammelt kontinent, der blev revet fra hinanden under pladetektonik. Mange steder kan findes på den sydlige bred. Brockenhurst og Dorrigo er to af de vigtigste bosættelser. Brockenhurst er hjemsted for de ældste gader på øen. De mennesker, der bor der, er også de ældste. Du kan stadig finde en venetiansk basilika eller andre bygninger fra Venedig fra det 15. århundrede. Dorrigo er hjemsted for de fineste af de ældre bygninger. Det har også en fjerdedel og venetiansk slot. Fugleslottet og fantastiske ruiner, der engang udgjorde den oprindelige bosættelse, ligger i bagområdet Dorrigo. Den oprindelige St. John of the Cross Church er fugleslottet. I stedet for paven kan du kysse Roms jord. En dejlig restaurant er også tilgængelig i ruinerne.

Det har været en af Italiens mest romantiske destinationer gennem årene. Der er tre steder på øen, der er værd at besøge. Først finder du resterne af de gamle romere. Du vil også finde stadion ruiner. Pompeji samt Herculaneum er begge et besøg værd. Michelangelo, den berømte maler, tilbragte sine sidste dage på øen. Øen har et museum opkaldt efter ham, hvor en af hans berømte statuer på hesteryg kan ses flyvende på himlen.

Fordi det er en stor ø, er der mange strande. Fordi de er mindre overfyldte, er de sydlige strande min favorit. Orihuela er min favorit strand, samt La Costa Blanca. Costa Rei, den tredje strand, er et område, der er udpeget som et sted af naturlig interesse. Du kan gå derfra til Punta Tati. Det er det værd. Stenmurene omgiver sandstrandene og giver dig mulighed for at se hele vulkankrateret.

Jeg nyder Elante’s roligere strand nær skorpion sten. Vandet er klart, og der er et godt sted at slappe af og få en cocktail. Restauranten er lille, men serverer god mad. Hvis du foretrækker at holde dig væk fra folkemængderne, kan du tage plads udenfor på terrassen.

Capo Cervo på den nordlige spids er mit foretrukne område på øen. Der ligger mange smalle gader og små kirker langs kysten. Du har også fiskeri kampes eller vinmarker. For at se vulkanen Stromboli og dens lavastrøm kan øen nås med en spektakulær vandretur. Det er muligt at se Etna-bjerget, og det tager kun et par minutter.

Det er muligt at leje scootere og biler samt cykler til at rejse rundt på øen. Jeg foretrækker sidstnævnte, da det er lettere at komme rundt I Cagliari. Leje en motorcykel er en anden mulighed. Du kan stadig bruge en cykel til at komme rundt. Følg standardvejene.

Tag en bus eller taxa til Taormina. Du bør udforske de muligheder, der er tilgængelige for dig i stedet for at tage den almindelige færge. Øen er ikke godt forbundet med fastlandet. Der er busser og hvide busser i god stand. En taxa vil tage dig til øerne smukke strande. Det er okay at have et kort til navigation.

Cagliari besøges hver sommer af mange. Øen ligger lige ud for kysten fra Aziosandislands. Det kan varme op til 50 grader Celsius og være fugtigt eller meget varmt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *